top of page
B&B .png
Ligging

Alle activiteiten rondom B&B Haerlekijn!

Elke dag van het jaar wel iets te ontdekken of te beleven

Over B&B Haerlekijn

pexels-karolina-grabowska-4709404.jpg

Welkom in B&B Haerlekijn

De meest charmante uitzichten van de Maasvallei, ontelbare en prachtige fietsroutes langs de Maas, wandelen door de landschappen van het Nationaal Park Hoge Kempen of een onvergetelijk bezoek aan de meest authentieke dorpen in België en Nederland: wie met zijn gezin in B&B Haerlekijn bij Annick en Frank logeert, kan geen betere uitvalsbasis kiezen om deze Limburgse parels te ontdekken. Uitblazen van al deze indrukken kan u in de luxueuze en ruime familiekamers van onze gerenoveerde boerderij in Meeswijk. Tel daar onze gezellige Limburgse gastvrijheid, de gezonde Maaslucht, het rustige plattelandsleven en de lokale culinaire toppers bij en u bent gegarandeerd klaar voor een onvergetelijk verblijf in B&B Haerlekijn.

Gastvrouw en heer

Uw gastvrouw en uw gastheer, Annick en Frank!

Omdat Frank in het bedrijven van de boerenstiel geen toekomst zag, besloot hij de boerderij van zijn grootvader en later zijn vader waar Frank tot zijn zesde levensjaar zelf nog heeft gewoond om te bouwen tot een prachtig gastenverblijf. Stallingen werden gesloopt en de grote schuur werd volledig getransformeerd! De groeiende aantrekkingskracht van de prachtige regio was natuurlijk een extra troef! Op 1 mei 2012 werd de B&B officieel geopend en serveerden ze hun eerste ontbijt. Frank en Annick, die beiden uit een commerciële job komen, runnen nu met hart en ziel B&B Haerlekijn. De uitdrukking 'van je passie je beroep maken' is hen op het lijf geschreven!!

En de naam? Die is ontstaan uit het woordmixen van hun familienamen Haerden, Leekens en de kinderen: Haer le kijn. Annick en Frank wonen met hun tieners Flor (14) en Emiel (17) in de aangrenzende woning. De jongens dragen op drukke momenten in het gastenverblijf ook al eens hun steentje bij! Ze delen met plezier hun tuin en trampoline met andere tieners, en gaan soms zelfs mee als 'gids' op fietstocht..!

Naast de vijf kamers is er ook een uitnodigend terras met houten tuinmeubels, een grote tuin om in te vertoeven, ligbedjes om in te genieten van een drankje in de schaduw, of een partijtje Kubb of Pingpong te spelen; een gezellige ontbijt- en zitruimte met Honesty-bar & gashaard én een overdekte carport met fietsenstalling en 'kikkertafel'!

Gastenboek

Perfecte locatie om de 'National Park-Trail' af te werken in het Nationaal Park hoge Kempen!! 110 km! 's Morgens of 's avonds rijdt Frank mee, om je wagen te parkeren aan het begin- of eindpunt van de dagtocht! Een gevarieerd lunchpakket en topografische kaart is ook steeds mogelijk! Prachtige, afwisselende wandelingen! Een unieke beleving
bottom of page