top of page
pexels-karolina-grabowska-4709404.jpg

Avontuur

Avonturenpark De Warre

Op amper zeventien kilometer van Haerlekijn bevindt zich het Adventure Park De Warre. Er is een klimbos, een teambuildingpark, u kan er lasergames of bumperball, knotshockey, archerytag en boogschieten doen. 

Snow Valley Peer of Snowworld Landgraaf

Voordelig skiën of snowboarden bij Snow Valley Peer of Snowworld Landgraaf. 

Kajak en Rafting

Op actieve en spectaculaire wijze de Maas afvaren met een kajak of Raft. Gegarandeerd plezier in groep of als koppel! Je verkent de vallei op een verrassende manier! Verschillende startplekken en afstanden mogelijk!

Grote jachthaven met waterrecreatie in Maaseik en Kinrooi 

Marec baat sinds 1980 de jachthavens en verblijfparken De Spaanjerd en Heerenlaak uit gelegen in een uniek gebied met tal van recreatiemogelijkheden op en rond het water aan de Grensmaas in Belgisch Limburg.

Elektrische scootertochten

Mountainbiken

Zowel in de zomer als de winter zijn er voldoende mogelijkheden om er met uw mountainbike op uit te trekken. Raadpleeg volgende websites om uw routes te plannen. Inpikken kan al op 8 km van de B&B in Dilsen-Stokkem! 160 km parcours in het Nationaal park Hoge Kempen, met een marathon van 80 km!

Bekijk zeker ook eens onze toffe 'arrangementen' bij onze rubriek: Kamers!

Waterplezier in Terhills Cablepark

Beginner, gevorderde of pro rider? Terhills Cablepark in Dilsen-Stokkem biedt voor iedereen de juiste begeleiding.  Of ontdek het oplaasbaar aquapark! 

Stilsloep Ophoven

Zelf varen op de prachtige Maasplassen met een ruime, comfortabele maar vooral … stille boot, is nu voor iedereen mogelijk. Voor deze elektrisch aangedreven boten hebt u geen vaarbewijs of zelfs geen ervaring nodig. Een tocht in RivierPark MaasVallei doet u beslist de alledaagse stress vergeten wanneer u zachtjes over het water glijdt

Golfen in Genk

Het golfterrein van Spiegelven beschikt over een erg gevarieerd parcours en is  aangelegd in een bosrijke en licht heuvelachtige omgeving

Prachtige dierentuin in Kerkrade, Nederlands Limburg

bottom of page