top of page
pexels-karolina-grabowska-4709404.jpg

Fietsparadijs: Fietsen en Mountainbiken

Laat je onderdompelen in het oneindige aanbod van verkeersvrije fietslussen, die bereikbaar zijn vanop ons erf! Ook op de zwarte Mountainbike-lus, met 80 km aan uitdagende routes, kan je reeds inpikken op 7 km van de B&B! Bekijk zeker ook eens onze fiets- en MTB-arrangementen bij onze rubriek 'Arrangementen'?

Het beroemde Limburgse fietsknooppunten-netwerk bestaat dit jaar 25 jaar! Je kan werkelijk de hele provincie per fiets doorkruisen!

Onlangs hebben we zelf 4 E-bikes kunnen aankopen met financiële steun van de Provincie- en Toerisme Limburg! Dit om extra in te zetten op een leuke verkenning van Fietsparadijs Limburg!!

De detail-kaarten 'Fietsen langs de Maas' en 'Fietsen door het Nationaal Park' bieden wij steeds aan! Wij liggen tussen knooppunten 50 en 56 !

Voor gerichte info en tips staan wij jullie graag te woord!

Fietsparadijs Limburg 

Routes op het Limburg fietsroutenetwerk

Wist u dat het superhandige fietsroutenetwerk waarbij je van knooppunt naar knooppunt fietst​  een Limburgse uitvinding is? 2000 kilometer aan verharde, veilige en grotendeels autovrije fietspaden. En onderweg zorgen de welbekende blauwe bordjes ervoor dat u niet verdwaalt. Dat is pas relaxed fietsen!

Fietsen door het water in Bokrijk

In Bokrijk nabij knooppunt 91 kan je fietsen en wandelen door het water. Een uniek fietspad werd hier aangelegd dat een van de vijvers van natuurgebied de Wijers doorkruist. Fietsers rijden op een pad van drie meter breed met het water aan weerszijden op ooghoogte.

Snoer van Maasdorpjes

Deze fietsroute loopt hier geheel via het befaamde Limburgse fietsroutenetwerk en vormt tegelijkertijd dé ideale verbinding tussen het snoer van Maasdorpen. Uniek aan dit Limburgse traject is het grensoverschrijdende karakter van de route langs de Grensmaas. Fietsers steken makkelijk over naar de andere oever via de veerpontjes. Vertrek vanop het erf!

Fiets- en vespaverhuur

Haerlekijn biedt kleinschalig fietsverhuur aan. Sinds kort hebben wij ook een 4-tal E-bikes aangekocht, met financiële ondersteuning van de Provincie- en Toerisme Limburg!

Bij grotere vraag werken we samen met: E-bike2rent

Fietsverhuur met recente, degelijke elektro-fietsen! Je kan bij hen vertrekken voor fietstochten vanuit Oudsbergen, maar de fietsen kunnen ook naar onze B&B gebracht worden, bij verhuur vanaf minstens 2 dagen!

Fiets-en vespaverhuur Maro.

Met Vespa's vertrekken de routes vanuit hun locatie in Maaseik.   

bottom of page