top of page
De schuur

Kamers

Als koppel, met het gezin, onder vrienden...

pexels-karolina-grabowska-4709404.jpg

De kamers dragen de naam van hun oorspronkelijk functie en ligging op de boerderij. Annick en Frank hebben gezorgd voor een moderne look binnen het rustieke kader van het gebouw.

In onze kamers kunnen wij twee, tot soms zelfs vijf gasten ontvangen

De kamers beschikken steeds over massieve parketvloeren, moderne badkamers met toilet en een ruime zithoek met TV.

Al onze kamers zijn uitgerust met kwaliteitsvolle boxsprings, opgedekt als dubbel of als twin, zoals u wenst.

Gezamelijke tuin en terras

Een gezellige ontbijt- en zitruimte met Honesty-bar & gashaard.

Overdekte carport met fietsenstalling, Pingpong- en kikkertafel!

Wifi

Wifi beschikbaar in alle kamers en ook in al de gemeenschappelijke ruimtes van de B&B.

Kamerprijzen

Onze Prijzen zijn steeds inclusief een uitgebreid ontbijt, bed- en badlinnen, parking, fietsenstalling en toeristenbelasting.Tijdens weekends, schoolvakanties en het hoogszeizoen vragen we aan onze gasten om minstens twee overnachtingen te boeken.Vanaf drie overnachtingen geven wij 10% korting op de totale kamerprijs. Bij een enkele overnachting vragen we een toeslag van 10% Tijdens het Hoogseizoen van 1 april tot 15 november zijn onze vermelde kamerprijzen 10 % duurder!

Betalingen

Wij aanvaarden zowel contante betaling, als Maestro, Visa & Mastercard! De 'VisitLimburg-Cheque' en de 'Vlaanderen-Vakantiecheques' zijn ook erg welkom!

Wij vragen steeds een voorschot om een reservering als definitief te beschouwen. Op die manier zijn zowel wij als onze gasten zeker van de reservering!

Reserveringsvoorwaarden

Bij annulering rekenen wij tussen 7 en 0 dagen voor aankomst 100% van uw kamerprijs aan, tussen 21 en 8 dagen voor aankomst 50% van uw kamerprijs en bij meer dan drie weken voor aankomst: 25 euro. Tijdens verlengde weekends en weekends met een feestdag erin, vragen we een verblijf met minstens 3 overnachtingen.

Huisregels

Inchecken kan vanaf 16 uur - uitchecken kan tot 11.30 uur. De kamers zijn volledig rookvrije kamers. Huisdieren zijn niet toegelaten

Groepen: ook welkom

Wil jij komen logeren met een familie, vriendengroep, mountainbike club... ? Wij maken graag een gepaste offerte op maat, op basis van 12 tot 19 personen!

bottom of page